Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Sziasztok! Kedves cégem (Országos Mentőszolgálat) megint valmit kutyult a pannonnal, és igaz hogy megemelkedett valamicskét az alapdíj, és a beszélgetési díj is, de hosszú idő után újra lehet hűséget aláírni, és készüléket vásárolni is. (Sőt három társkártyát is vehetek :) ) Szóval úgyis idén már "kinyírtam" két telefont, jelenleg egy 1112-t nyúzok, valami kellene.
    Annyira nem ismerem a mostani készülékeket, ezért szeretnék tanácsot kérni. Pannon előfizu, esetleg független készülék kellene. Mondanám az igényeimet, hátha tudtok rá valamit javasolni. :)
    Fontos:
    - Jó térerő (Munkaidőben fontos lehet)
    - Jó hangminőség
    - Hosszú készenlét
    - Masszív, kevésbé karcolódó
    - Kihangosító
    - BT
    - Profilok

    Jó ha van:
    - FM rádió
    - Bővíthető memória
    - Zenelejátszó (Ritkán, utazáskor)
    - Hívásszűrés

    Nem fontos, nem használnám:
    - 3G, UMTS, wap
    - Kamera

    Valami masszívabb készülék kellene, ugyan nem tartozik ide, de leírnám mi történt a két telómmal: Volt egy 3120C Nokia, aminek egyszerűen eltört a középrésze. Le sem ejtettem, rá sem ültem..Kolléga megvette így. Aztán vettem egy Samsung M110-est, ami ugye vízálló, elvileg....meg is mutattam a lányomnak, hogy működik a pohár vízben is...Hát beázott, tönkrement. Jó ez a kis 1112, de néha hiányzik az mp3 csengőhang, és a BT. Valami nem olyan sérülékeny, karcoknak jobban ellenálló teló kellene. Nem kell csicsás, 40 éves vagyok. Kb 30e-t szánnék rá.
    Vagytok itt akik telefon értékesítéssel foglalkoztok, van rálátástok melyik teló ami "bevált".
    Szívesen vennék ötletet. Eredetileg SE és Nokia párti voltam, de azt hiszem minden jóra nyitott vagyok. Köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák