Új hozzászólás Aktív témák

  • tkazmer

    addikt

    mostanában nem követem figyelemmel a mobil piac fejlődést, azonban a k750i-m második joystckje már igencsak halódik, és úgy gondoltam, hogy amúgyis megérett a cserére, lassan 2 éves darab. Így tehát kellene egy új telefon, de nem tudom, milyen lenne jó.
    Amire szeretném majd használni: emailezés, sok wap és internet (emiatt a wlan sem ártana), valamint zene, és fényképezés, de persze komolyabb fotókhoz van gépem. Korábban nézegettem az e65-öt, akkor még a fényképezést nem tartottam fontosnak, azonban azóta megfigyeltem, hogy azért sokszor jól jön a k750i-m annyira nem rossz fényképezője, így tehát az e65 kiesik, bár nem tudom, pontosan mennyire készít jó képeket, csak nem hallottam sok jót a nokia féle kamerákról.
    Nézegettem még az n95-öt, de a tesztek alapján annak az összeszerelésével, és a felhasznált anyagok minőségével gondok adódnak.
    Utánanéztem az se p1-nek, az meg egy kicsit batárnak tűnik, bár még nem láttam élőben.

    A keret kb amennyi kell, elsődleges célom egy 70-120e huf közötti telefon, efölé nem szívesen mennék, de ha nagyon muszály, nem megoldhatatlan.

    úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák