Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz kaller1 #23158 üzenetére

    Független. Fogadta minden kártyám pannonossal és T-ssel próbáltam a T-s az mobilnet, de azt még be kell valahogy konfigurálni, már hogyha lehetséges. A készülék jól összerakott, fémnek kinéző szürke műanyag, nem recseg, nem ropog stabilan össze van rakva (jobban, mint az N86)! Elöl-hátul-alul fóliás, gyári dobozom, valami kézikönyv, USB kábel, agybadugós headset és töltő van hozzá.
    Meglepően gyors a készülék, menügomb megnyomására rögtön reagál és visszaröpít az iPhone-like menübe, kapunk egy csomó progit, de java-k telepíthetőek, alapjáraton 2 játékot az egyik az Asphalt4 a másik pedig Kroll névre hallgat. Wifi keresője nagyon profi, kameránál minden beállítás, de nemszereti a fényszegény helyeket. Egyenlőre csak ismerkedek vele, mert fél 8kor értem haza.. ja és még ma ki is akarom fizetni, szóval utalnom is kell, elég fáradt vagyok. Kérdések jöhetnek!
    Ja igen kijelző 3,5" 800x480 pixel kapacitív, tényleg elég jól lehet rajta írni, bár kicsit nehézkes a szélét megnyomnom a fólia miatt, de leszedni sem akarom, majd kitalálok valamit :U
    Igen és alul tök szépen világít...

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák