Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz Tristis #27567 üzenetére

    "szerk.:Real_Necro: Né bánccsá mááán, nem én veszem, munkatárs veszi ajándéknak, de vele nem kötekszek, mert 110 kg szikár vizilabdás izom :DDD"

    Van egy olyan mondás, hogy nagy ember nagyot esik. :) (a 96kg-mal hozzá képest én is kicsi vagyok :P )

    Hogy visszatérjek ON irányba is, elterveztem, hogy K800i-m egy C905re fogom lecserélni. Olvastam egy halom tesztet, hozzászólást, igazából akksi kapacitásban valamint kamera minőségben maradtam SE-nál. Nagyon megy a szőrözés, hogy az Innov8 egy árnyalattal jobb (akksija viszont gyengébb), nomeg ugye jelen vannak a 12MP-es gépek is, de azok sem valami meggyőzőek.

    Pár szó a K800-amról:

    Használtan vettem, mert így jutottam olcsón teljesen gyárilag függetlenhez. Cserélve lett SE szervízben a teljes külső, az egész billentyűzet, csengő. Szóval ráköltöttem még egyszer annyit. Mai napig megbízható teló, átlagos használat (teló, sms, néha pár kép) mellett kb 4 napot bír az akksija. Igazából le sem cserélném, ha a C905 nem lenne. Az is csak külső miatt tetszik, nomeg sosem volt még slide-os telóm, viszont már van SE szervízben ismi. :) Így nem gond, ha pl szalagkábel vagy csengő meghibásodik.

    Szemezgettem Aino-val is, de ott szerintem bajlódnék a csúszkával, gyengébb az aksi, nem használnám a videós és zenei tudását, valamint némelyik típusnál a gombsort erősen csiszolja a felső rész szétcsúsztatásnál. (gyári hiba)

    Dióhéjban ennyi.

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák