Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim74

    nagyúr

    Sziasztok!

    Kb. két hét múlva jár le a hűségem a Telenornál és úgy gondoltam, hogy ismét aláírnék nekik 2 évet egy új telefon vásárlásával, viszont fogalama sincs, hogy melyiket érdemes venni mostanság.

    Valami okostelefonra gondoltam az alábbi jellemzőkkel:

    - jó minőségű, minél nagyobb kijelző (természetesen ha egy jobb telefon kisebb kijelzővel és egy rosszabb nagyobb kijelzővel kerül szembeállításba, akkor az első a nyerő. Tehát a mennyiség ne menjen a minőség rovására ;) )
    - lehessen rajta normálisan netezni (ne csak EDGE-t tudja)
    - legyen benne WIFI
    - lehetőleg érintőképernyős legyen. (a jelenlegi telefonom is olyan és már agyon hozzászoktam). Ha esetleg belefér, akkor a jobb fajtából (ha jól tudom, akkor kapacitív :B ).
    - a készenléti ideje ne 1-2 nap legyen lehetőség szerint (tudom, hogyha folyamatosan WIFI-zek, akkor az lemeríti. Az 1-2 napot átlag felhasználás mellett értettem. Tehát 3-4 napos, de inkább 4 napos készenléti időre gondoltam átlagos használat mellett.
    - lehetőség szerint már az új szabványos töltőcsatlakozóval rendelkezzen.

    Kb. 30-40ezret szánék rá olyan 5ezer körüli tarifacsomaggal. Természetesen, ha van valami best buy ajánlat, akkor kicsit tudom nyújtani a költségvetést. Ja és nem vagyok márkahű, csak jelzem, hogy jelenleg Samsung telefonok vannak a családban.

    Előre is köszönöm segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák