Új hozzászólás Aktív témák

  • turbobusa

    senior tag

    Sziasztok!

    Fájó szívvel, de megváltam 3gs mobilomtól, kicsit hiányzik még, de úgy vagyok vele két mobil felesleges lenne, mert úgyis a jobbikat használnám s kerülne előtérbe.
    Az vigasztaljon, hogy jó áron szálltam ki belőle.
    Utódnak néztem már dolgokat közben is, most meg véglegesen megfogalmazódtak bennem mik lennék azok.
    Elöljáróban annyit, hogy szeretem az Apple-t régebb még talán fanatikus is voltam, de most úgy vagyok vele az új modellre sincs értelme várni, mert ios-t lelőtték már a készülék meg az infók alapján nem lesz valami hatalmas újítás.
    Tehát kacsingatok az Android felé is, S3-at néztem, kipróbáltam egyszer s megfogott, elsőre mindent átláttam pedig aztán nekem tényleg nem volt tapasztalatom e téren.
    4s is tetszik, de akkor használtam vennék egy sima 4-t, hisz fele annyiban lenne és nem sokkal rosszabb. Kicsit lassabb, meg a kamerája gyengébb, de nem nagy a differencia e téren...
    S2-t is néztem használtan, egyszer próbáltam ki már nem tudom hol s mikor, akkor tetszett, de a tesztek alapján a kijelzője nagyon rosszra sikeredett.

    Most őszintén szólva nem tudom, mi lenne jó, ha droidot vennék akkor S3 vagy S2, de belegondolva az utóddal nem kellene foglalkozni a kijelző miatt...
    4g is tetszik, szoftver téren semmi újdonság nem lenne, kijelző, kamera számít nagy előrelépésnek.

    4g-t már boltban szerintem nem éri megvenni, mert piszkosan drága, 16gigás érdekelne lehetőleg T-s. Fontos lenne, hogy karc s hibamentes legyen. Ezek milyen árban mozognak?

    S3-t meg boltban venném mindenféleképpen, 125e forintért jutnék hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák