Új hozzászólás Aktív témák

  • RolXX

    tag

    válasz Cepheii #43019 üzenetére

    Játékhoz én androidos telefont ajánlanék, mivel itt jó a választék appok tekintetében. Illetve fontos a teljesítmény azon belül is a GPU.
    Ennyi pénzért még éppen határeset lenne az Xperia U, aminek a teljesítménye nagyon állat, viszont csak 4Gb memóriája van, ami nem bővíthető. Emiatt inkább nem javaslom, mert a mostani jobb játékok már 1 giga körül vannak és ha még emellett más programokat, zenéket, videókat raksz rá, akkor már nagyon szűkös az egész.

    Nézegettem a többi Sony-t és ebbe az árkategóriába max az MSM8255-ös SoC-al szerelt készülékek férnének bele, pl Arc, Play, Ray, Mini, Mini Pro, Neo, Live With Walkman, stb.
    Ez a fent említett SoC egyébként nem rossz, de manapság már nem is a legbikább. Sok játék jól fut rajtuk, akár az újabbak közül is, de egy-két effekt azért le van tiltva a jobb teljesítmény érdekében. Pl nekem fut az Asphalt 7 is, de valszeg nem ugyanúgy néz ki, mint egy Xperia S-en.

    A fent felsorolt típusok közül egyébként nem mindegyik szerezhető be újba, de használtba tuti. A mini és a mini pro, LWW pl csak 20-30 között vannak, de lehet, hogy ezek túl kicsik lennének neked.
    A play viszont nagyon jó választás lehet játékhoz a beépített PlayStation-re emlékeztető kontrollerével.

    Netezni mindegyikkel jól lehet. Gyorsasággal nincs gond és a böngészők is elég fejlettek már androidra.

    Samsung, LG, HTC területen nem vagyok túl jártas. Kíváncsi vagyok a többiek mit javasolnak :)

    [ Szerkesztve ]

    Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3

Új hozzászólás Aktív témák