Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    Sziasztok, új hét új igények :D
    Mivel a múltkor kimerítően kitárgyaltuk, hogy nincs olyan telefon, ami az igényeimnek megfelelne, ezért változtak az igények (illetve azok, nem, de beletörődés van..)
    Szóval elvárások:
    - kicsi, könnyű, vékony(!!!)
    - hosszú üzemidő
    - lámpa
    - bővíthető memória zenék miatt
    - 3-5mp-s kamera, lehetőleg tűrherő minőségű videót is tudjon készíteni, persze csodákra nem számítok...

    Jah és a többieknek tipp, én így oldom meg a gps meg wifi hiányát: amíg nem életbevágó a hiánya, addig kihúzom nélküle, amikor már nagyon hiányozni fognak, akkor meg veszek egy 7colos tabletet 3Gvel...ennek legalább elég nagy kijelzője van, elfér belső zsebben, és nem is muszáj, hogy állandóan a kezem ügyében legyen, táskába is be lehet lökni. Kicsit macerásabb két eszközt hurcolni, de legalább nem kell aggódni, hogy a telefon megkergül, lemerül, belassul, önálló életre kel, leszakítja a zsebem stb :D És talán árban se lesz így sokkal több, mint egy normális okosteló.

    És még egy telefon érdekelne, az életem párjának lesz :D
    Dual simes kellene. qwertz billentyűzettel, és minél inkább hasonlítson a Nokia Asha 205re...igazából az kellene neki, de abba csak mini sim megy, és az egyik sim ami belekerülne az céges, tehát nem lehet kicserélni mini simre, se szétvágni se semmi :D Vmi tipp? Sok extra nem kell bele, net se lenne egyik kártyán se, csak legyen ilyen szép és lehetőleg fehér :P
    Köszönöm!

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák