Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Aureal #51339 üzenetére

    Igen, én bárkinek így reagálok a valós életben is, ha az illető hülyének néz.
    Próbálsz jól kijönni belőle, de azért ez nem ilyen egyszerű. Idejöttél, megláttad, beizgult benned a troll, jól kioktattad a fejemet, milyen hülye vagyok, hogy a tükröződéstől még inkább kevésbé kéne látszania a (transzmisszív) LCD-nek és elégedetten távoztál.

    Normális hangnem helyett ez inkább smileyk mögé rejtett gúny volt, kiigazításostul mindenestül. Valahogy kisebb összeget mernék tenni, arra, hogy azt a hsz-t úgy írtad, hogy nem tudtad mi a transzflektív.
    Legalább annyira írtál te is normális hangnemben, mint amennyire az enyémet úgy értelmezted, ahogy a legvégén idézőjelben írtad.

    Úgyhogy az a javaslatom, hogy amennyiben a témához nincs érdemben hozzászólnivalód, tartózkodj a további megnyilvánulástól. OFFtengernek, személyeskedésnek itt nincs helye.

    A beidézett mondatból, amire oly nagy mellénnyel ráugrottál, meg hiányzik egy vessző, de szerintem a többségnek ez nem probléma.
    Külön nagy fényerejű és külön transzflektív, a kettő egymástól független, nem következménye egymásnak, nem is volt szándékom ezt sugallni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák