Új hozzászólás Aktív témák

  • New Hewkas

    csendes tag

    Sziasztok, újra itt!

    Sajnos, (többé-kevésbé) szeretett Xiaomi Qin 1S-emnek, így három év után felpúposodott az akksija, ma voltam egy Mi szervizben, azt mondták, hogy nem tudnak hozzá új akkut szerezni és sajnos az internetet felütve én sem kimondottan jártam sikerrel. (Esetleg, más hátha sikerrel jár? :F :U )

    Úgyhogy, el kezdtem kacsintgatni( ;) ) egy új, okos funkciókkal ellátott klasszikus kialakítású készülék irányába. Mit tudtuk ajánlani a témában?

    -Próbáljunk 10-20.000 forint között maradni, bár a piacszűke miatt mindenre nyitott vagyok.
    -Wi-Fi és Hotspot funkció mindenféleképpen kellene - a Qin 1s-t is csak úgy használtam, -a telefonáláson kívül-, bevált.

    Eddig, amiket találtam: KaiOS-os telefonok aka. Energizer csapat, Nokia 8110 4G, Allview M9 Join>>>ennek az elődjével, az M9 Connecttel már volt dolgom, kicsit lassúnak nehézkesnek észleltem, ezért is váltottam egy év után a Xiaomi-re (meg van még az is, csak abban nincs hotspot funkció)
    Megmondom őszintén, vevő lennék egy banánra is, annak ellenére, hogy anno megjelenésekor nem volt tőle elragadtatva a szakma, bár az Energizer E241S-nél egy felhasználó azt írta, utóbbi gyorsabb, a Fan-boy által feljebb említett H280S-től pedig az ára riaszt vissza, valahogy nem érzem úgy, hogy egy klasszikus telefon ma megérne annyit...

Új hozzászólás Aktív témák