Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz AsakuraDave #100783 üzenetére

    Amúgy ne vegye senki negatívnak amiket írtam eddig az LG monitoráról. A régi monitorom egy ASUS VW224U volt :D Nem igazán tudom,hogy a TN,IPS,VA panelek elött mik voltak mert kb gyerekkorom óta ez a régi Asus-om volt illetve egy nagyobb tesója csak az tönkre ment és akkoriba még csak annyit tudtam,hogy ez az LCD, meg,hogy volt a CRT :D
    Így próbáltam megkeresni hogy ennek a VW224U-nak milyen panele volt de csak annyit találok hogy TFT LCD akkor gondolom ez a TFT lehet a panel típus? Csak azért írom ezt le,hogy értsétek mihez tudom viszonyítani ennek a képét mivel most menő hangoztatni,hogy a CRT-nek mai napig mennyivel jobb a képe csak ugye sok helyet foglalnak nincs nagy felbontás illetve már nem is gyártanak nagyon/egyáltalán ilyet már így gondolom ez a TFT is anno kevesebb gyerekbetegségtől szenvedett mint a maiak csak itt is lehettek korlátok felbontás/képfrissités stb?
    Reddit-en néztem körül,amiket ott látok ahoz képest az enyém tökéletes :D És más monitorok pl a sokak kedvence ASUS PG279Q&ACER XB271HU-ról is elég durva BLB+IPS Glow képek vannak,persze képeken más mint élőben.
    Sajnos így nem tudok mit mondani a monitorról mert kéne akkor 1-2napot TN meg VA panel elött is töltenem,hogy lássam miket tudnak hasonló minőségű verziók. Ha van újpesti aki szívesen kipróbálna más panelű monitort akkor az privátba rám írhat aztán kitaláljuk hogyan :)

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák