Új hozzászólás Aktív témák

  • R.A.P 91

    csendes tag

    Sziasztok!

    Monitor vàsàrlàs előtt àllok,màr jó ideje követem a fórumot, olvasok teszteket illetve teszt videókat nézek, mégis szeretném a segítségeteket kérni.
    Most egy LG W1946 monitort hasznàlok, ami sokàig a gépemhez viszonyítva meg is felelt,de vettem egy új gépet decemberben (most vga-hdmi adapterrel hasznàlom) és úgy gondolom ideje ehhez egy új monitort is vennem.Munkahelyen egy Fujitsu e24-8 ts pro monitort hasznàlok.
    Gépem adatai: I3 9100f, Rx 570 8gb, 16Gb RAM.
    Full Hd monitort szeretnék 24"-os, 144 hz-es Freesync-el és àllítható magassàggal (mivel a mostani is àllítható). Leginkább jàtékra hasznàlom autóversenyzős, szimulàtoros jàtékokkal, főleg Rfactor 2-vel mivel online bajnoksàgban veszek részt,bàr a mostani helyzet miatt irodai munkàra és tanulàsra is fog kelleni a jövőben nekem.
    Keret 60 ezer Ft, minimàlis mozgàstérrel.
    Ezek alapjàn 2 monitort néztem ki:
    -AOC C24G1
    -Dell S2419HGF
    Ezek közül melyiket ajànlanàtok? Mik a tapasztalatok? Tudom 2 különböző panel típusról van szó, de nem tudom hogy pl. TN előnye autó szimulátornàl is kijönne-e vagy ez csak inkább fps jàtékoknàl jön ki leginkább,amikkel nem igazàn jàtszok.
    Annyi plusz adalék, hogy Màrcius 4.-én előrendeltem az Alzànàl AOC 24G2U-t 58-ért,amit most jeleztek, hogy sajnàlatos módon úgy néz ki màjus végén fog csak megérkezni, bàr ha a korona helyzet tovább tart akkor valószínűleg még később fog megérkezni.
    Esetleg érdemesebb lenne vàrnom inkább erre a monitorra, még akkor is ha bizonytalan mikor érkezik meg? Tudom, hogy ez különösen ajànlott monitor persze ha kap egy nagyjából hibàtlan darabot az ember.
    Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák