Új hozzászólás Aktív témák

  • zerozer0

    csendes tag

    Sziasztok, monitor vásárlási tanácsot szeretnék kérni!

    (Utálom ezt, hogy "Hé okosok találjátok ki mi a jó nekem" dolgot, de a múltkor pont ez a fórum mentett meg egy török-panasonic tv-től, amit nem tudok eléggé megköszönni :R , szóval hozzátok fordulok megint.)

    Home office-hoz keresek otthonra 27-es monitort 55-70k között. Szoftvertesztelő vagyok, fontos, hogy ne TN paneles legyen, mert pont most küldtem vissza egy Iiyama GB2730HSU-B1-et fakó színei, stb.. miatt. Szóval VA vagy IPS, de őszintén fogalmam sincs melyik (lehet mindegy is csak ne TN). Nálam főleg a megbízhatóság és tartósság a fő szempont, de mivel sokat ülök előtte mostanában, nem lenne rossz ha a szememet is óvná.

    A VGA-m képtelen HDMI-n keresztül megmutatni a bios-t, ezért meg egy kvm switch okán fontos, hogy legyen rajta D-sub. Állítható magasság, pivot, szép design, hangszóró mind mind plusz pont! Jelenleg Tv-n játszom nagy ritkán, de régen kompetitiv Tekken játékos voltam, ezért nem lenne baj, ha lenne itthon egy alacsony válaszidős monitorom, majd ha visszatérek Heihachival! Biztosan nem kell 1ms, a Tekken verekedős játék nem fps.

    És akkor még 2 kérdés:

    Acer Nitro VG270bmiix
    Ez mi és miért ilyen olcsó, ha ennyire jók a paraméterei? Az Acer-t nem tartom egy megbízható/komolyan vehető gyártónak (most Dell, HP, Samu, LG termékeket nézegetek), de 1000 éve nem volt a kezemben semmi ami Acer, szóval Ti biztosan jobban tudjátok!

    Ívelt monitorok.
    Régebben láttam egy ívelt Samu tv-t ami nagyon bejött, de sajnos nem éltünk együtt stb.. Az általános vélekedést tudom az ívelt monitorokról, az nem érdekel, olyan vélemény viszont jöhet aki huzamosabb ideje használ ilyet. Kb fél méterről nézném, nem tudom mi történik ha R1800-ast vennék mint ahogy azt se ha csak R500-ast. Tényleg több a hátránya mint az előnye? Filmnézés nagyjából kizárva, esetleg kis game, de főleg web meg egyéb office teendőim lesznek rajta.

    Válaszaitokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák