Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Biga123 #115928 üzenetére

    A gond a minőségellenőrzés, éppen ezért a minőség heterogén - még típuson belül is - szinte minden gyártó terméke.Szégyen ez, egyúttal bosszantó de semmit nem tehetünk ellene. Ezen túl nincs is minden szempontból tökéletes monitor (legalábbis amíg az OLED gamer monitorok meg nem jelennek, ami meg ugye az ára miatt lesz irrelevéns).
    Választani kell a célnak legmegfelelőbb 2-3 típost a megfelelő árkategóriában és ki kell próbálni! Nincs más lehetőség, ha biztosra akar menni az ember - és ha már ilyen sz@rsággal "örvendeztetnek" minket a gyártók (nem is aprópénzért) akkor lelkiismeret furdalás nélkül eljünk az elállás lehetőségével ha nem olyan mint ami elvárható.
    Ennek az lehet a hátránya, hogy én is így jutopttam el140-től 208k-ig. De mit csináljak, ha ez a legjobb amit láttam és próbáltam ami nem létezik olcsóbban? Attól nem lesz jobb és nekem örömöt sem okoz, ha olcsóbb vmi de rosszabb Persze van aki nem ilyen "vájtszemű'" és könnyebben köt kompromisszumot, esetleg nem tud / nem akar bizonyos összegnél többet áldozni rá.

Új hozzászólás Aktív témák