Új hozzászólás Aktív témák

  • stranger28

    addikt

    válasz ACE- #18320 üzenetére

    Attól, hogy ketten ott dolgoznak, még nem kell rögtön azt belelátnod, hogy az egész valami hatalmas összeesküvés.. Biztos jó érzés, de nincs igazán alapja.
    Másrészt meg tényleg találó, amit az előbb kérdeztem meg mondás, amennyiben nem veszed észre a különbséget. De láttál már egyébként kalibrált monitort? :D Be tudod éppen kalibrálni szemmel, hogy jól nézzen ki, meg a fényerő stimmeljen, de ez tőled függ teljes mértékben. Mit tartasz fontosnak, mennyire vagy "ebben benne", ilyenek. Csak aztán érhet meglepetés...
    Pixelgarancia pedig igenis ér valamit, hiszen nem lesz fekete pöttyöd az új monitoron. De, persze, ha nem zavar ez sem, akkor nem ér semmit, itt megint életbe lép az előbbi idézet. Ha ennyire nem zavar semmi, akkor igazából az IPS is felesleges, vegyünk TN-t, mert csak hype az egész, nem? És sajnos ilyen ember is van..
    Úgyhogy tényleg ne vegyél ilyen szolgáltatást, még 50 forintért se, mert nincs rá szükséged. De attól még ne próbáld már elhitetni azzal, aki idejön, hogy sz@rt se ér az egész, légy szíves.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák