Új hozzászólás Aktív témák

  • El Kebir

    őstag

    válasz petata #19823 üzenetére

    Nagyon felkapott lett ez az Elektro Outlet ... megosztom az én tapasztalatomat. :)

    Volt a hardveraprón egy balul sikerült LG W2420R vásárlási kísérletem, utána találtam az outletben is egyet jó áron (80k-ért az amúgy 300k-s monitort), előző példány hibájából kiindulva rákérdeztem az outletre levélben, leírva a hibát, hogy "nem-e van-e" olyan hibája amit nem közölnek a honlapon, persze visszaírták, hogy nincs semmi egyéb hibája, mint ami a honlapon szerepel (csomagolássérült pixelhiba nélkül, semmi egyéb)...
    Na akkor a feketeleves:
    - volt az a "van-e olyan" hibája (kék színnél kb 170-190-es fokoztok árnyalatai és az azokat a kékfokozatokat tartalmazó egyéb színek vibráltak, szériahiba lehet)
    - durva bevilágítás az egyik szélen...
    ...valószínűleg szerelési hiba...(vagy szereléskor okozott hiba)
    ...mert enyhén látszot a burkolaton, hogy meg volt bontva...
    ... és valamit bennefelejtettek :DDD (nem orvosi ollót, talán csak egy kis csavart), mikor mozgattam zörgöt mint egy gyerekcsörgő...
    - gondolom ezen okok miatt is lehetet kivágva a gyári sorozatszám az azonosítómatricáról a hátoldalán... azért azt nem nagyon feltételezném, hogy lopott, esetleg kereskedő fórumtársak adhatnának tippet, miért kell kivágni a gyári számot? (lehet az LG már kikukázta a példányt "az boltnak" meg a szeméttelep is beszállító? ...)

    Ezekben van feltételezés is, de az tény, hogy különösen nem kukacoskodtak a reklamálásomra és ahogy hozták, úgy el is vitték a monitor (másnap már szóltam nekik, vigyék innét)
    Ingyen hozták, ingyen vitték (futárral) és utalták vissza a pénzt, tehát a tapasztalat nem került pénzbe, csak időbe és kis idegeskedésbe. :)

    Szerintem amit árulnak az zsákbamacska, lehet benne minden, nagyon minden... kétszer, vagy inkább háromszor is meggondolnám, hogy vegyek-e onnét valamit. (soha nem lehet tudni, hogy mikor mondják azt, hogy "sajnos ez nem garanciális probléma")

    "Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"

Új hozzászólás Aktív témák