Új hozzászólás Aktív témák

  • old_artist

    addikt

    válasz jano_77 #26900 üzenetére

    Üdv!

    Mivel egyre többen felvetették ezt a probléma jelenséget, ezért itt a fórumban is válaszolok mindenkinek!

    Tulajdonképpen ez a káva körüli rész, műanyag borításából adódik (talán rossz összeszerelési probléma, de) ... mivel lágy műanyagból készül a monitor borítása, ezért csak bizonyos idő után kezd megkeményedni.
    ... ha pl. megfogod a kávát mindkét (jobb/bal) oldalon és megpróbálod "csavargatni" (persze ésszerü határokon belül), akkor meg máshol jelenkezik ez a jelenség, sőőőt, ha jobban megszorítod a kávát, akkor még világosabb lesz a kijelző képe.
    Idővel, ez a műanyag "kiszárad" és ha többször "nyomogatod" és "csavargatod" a kijelző körüli kávát, akkor idővel elmúlik ez a jelenség - amire kiszárad a műanyag. Addig sajnos ezzel a problémával számolni kell. Már sok-sok ilyen gonddal találkoztam, sőőőt, az LG, BenQ és a Samsung monitorokat (nem beszélve a többi gyártóról) szinte képtelenség a merev műanyaga miatt "helyrehozni" ezt a problémás jelenséget, mivel nagyon pattog és recseg a műanyaga.
    A Dell-eken az a jó, hogy lágy műanyagból vannak, és lehet nyúzni/nyaggatni addig, amig eltünik ez a problémás jelenség!

Új hozzászólás Aktív témák