Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz fatallerror #29273 üzenetére

    igen, nos, valószínű, hogy a milyen monitort vegyek topicba fog menni azon két monitor tulajdonosa és itt fog írogatni, attól függetlenül, hogy ugye már van monitorja, de akkor minek jönne ide a milyen monitort vegyek topicba, ha már van monitorja?, hacsak nem szakértő, de ez azért szerintem elhanyagolható, főleg ezeknél a fajtáknál, mert ilyet csak tényleg átlagfelhasználó vesz, a szakértők meg valami sokkal jobbat.
    (ha meg problémája van vele az megint egy másik topic)
    nekem egyszerűbb lett volna úgy, mint itt feltenni a kérdést a monitor kereső topicban, mert szerintem nem logikus.
    egyébként meg, ha valakinek van ilyen monitora (vagy az egyik vagy a másik) és elmondta volna a tapasztalatait, akkor már lehetett is volna törölni a topicot és segítettek volna egy embernek, ami csak egy topicon múlt volna, nem több, de hát rögtön törölni kellet, mert nagyon útban volt,, hogy nem ért rá volna azután... :U
    a neten sincs semmi és megannyi monitorról nincs semmi vélemény sem teszt.

    a másik fontos dolog, hogy nem tulajokkal beszéltem a monitorokkal kapcsolatban, hiszen akkor minek akartam volna tapasztalatokat várni egy külön topicban?.., hanem az itteni segítőkész fórumtársakkal beszélgettünk az általam kinézett monitorokról, de csak találgattunk sajnos, mert nekik teljesen más monitorjaik vannak.
    megint másik, hogy nem értem minek kell ilyen agresszívnak lenni, ahol segítséget vár az ember, de tényleg... :U

    D5: zsebre is vághatod a bölcsességed. az átlag ember, amikor bemegy egy elektronikai boltba többnyire nem azt a monitort látja kiállítva, amit pl. száz monitorból kinézett.
    és képzeld, sok helyen nem is engedik kipróbálni és/vagy összehasonlítani őket. az van, ami ki van téve és tetszik vagy nem tetszik, a többi meg otthon derül ki, mert ilyen a magyar kereskedelem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák