Új hozzászólás Aktív témák

  • Tengri

    senior tag

    válasz Zanik #44076 üzenetére

    Igen, csak maradtam az eredetileg ajánlott Dell U2414H-nál.
    Ahol vásároltam ott mondták, hogy PWM mentes amit veszek. Vásárlásnál fontos szempont volt a HDMI csatlakozó ezért nem a P2414H vásároltam, bár az pénztárcabarát lett volna. :)
    (#44074) Isual:"Valóban nem kardinális "mezei júzernek" a kalibráció, pláne nem a Prémium fajta, de azért ha belefér, akkor megéri kiköhögni azt a pár ezer forintot, mert láthatóan - ha nem is drámaian - jobb/szebb lesz tőle a monitor képe."
    Ez így igaz.....bár a történethez az is hozzátartozik, hogy én "mezei júzer" dual OP rendszert használok és a kalibráció nem igazán "tökéletes" Linuxon. Az eladó foglalkozik pár népszerűbb Linux disztribúcióval is ilyen téren, de ezek általában elég egyedi módon kezelik a profilfájlokat. Sőt most váltás előtt állok, hiszen áttérek a KUBUNTU-ra és megpróbálom pc boxba csomagolni a win7-et (hiszen a windows-t a többnyire csak a gyerek használja és csak a játék miatt fontos), de ha nem lesz megfelelő maradok a dual op-nál. Emiatt sem ajánlotta, hiszen ez eléggé egyedi megoldást igényelne, bár nem zárkóztak el a segítség elől.
    (#44077) KAMELOT :"Aki 70K körüli monitort vesz az nem fog 2 hétig a kalibráció végett enni virslit. :) És a monitor + kalibrációt csak 1x kell megvenni utána 3-4-5 évig simán megy."
    Így igaz. Nem a kifizetése lenne a gond.

    [ Szerkesztve ]

    "Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."

Új hozzászólás Aktív témák