Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz BRIKLY #46191 üzenetére

    Jól beleugrottál, én azt hittem 40k fölé nem is mész, erre tessék :) Ennyi erővel megfontolhattad voln az 1-el kisebb Dell-t is, az ugyanebben az árban megy.
    Azért kíváncsi vagyok milyen az LG LG 23EA63V-P. Én elhiszem hogy tetszik, csak az a baj, hogy élőben még nem láttad. Nekem volt alkalmam összehasonlítani a Dell-el, és egészen addig azt hittem a LG szebb, impozánsabb, de nem (külső). Ezzel nem azt mondom, hogy nem tetszik az LG, mert továbbra is bejön, de a Dell jóval minőségibb. Magára a monitor stabilitására már ki sem térek, az a fajta káva azzal a talppal eléggé lötyög, mindenhol panaszkodnak rá. Az állíthatósága se nagy történet, a dönthetőségben ki is merül, a Dell-el meg mindent lehet (állítható magasság (130mm), pivot, döntés (-4/21°), forgatás (+/- 45°)). Lehet nálad ez nem releváns, nekem az volt. PWM mentes fényszabályzás nálad nem szempont, ezért ezt nem is írom a Dell előnyére.
    DE! Ha kárpótol a szép látvány, akkor már megérte! :) Majd írj tapasznyalatokat.

    Isual:
    Miért meddig tesztelték? Két hétig? :U
    Én úgy tudom, hogy ez öregítéses teszt volt szélsőséges körülmények között (hideg-meleg váltás gyakran, ki-be kapcsolgatás gyakran), stb. Az jött ki az egészből, hogy az LG szabályzó elektronikája nagy valószínűséggel kipusztul tizenvalahányezer üzemóra után, míg a Dell-é 3x ennyit bír. Persze napi 8 órával számolva még az LG is kibír így 8+ évet. Tudom, bele lehet kötni, még forrást sem tudok, csak "hallottam" róla. Szóval ez annyit is ér, de lehet van benne ráció. De te vagy a szakértő, úgy is bele tudsz kötni :R
    Ja és ha van időd, a nettó hülyeségeket igazán bruttósíthatnád, hogy kézhez (fejhez) kaphassuk :D

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák