Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    sziasztok,
    anno olyan 7 éve is prohardver szerint döntöttem monitort és most is így szeretnék tenni. :DD

    jelenleg asus pw201-es (prémium mva) monitorom van, amit le szeretnék cserélni mert nagyobbat szeretnék és kéne már a hdmi is.

    egy kicsit off de ez az amit megszoktam a jelenleginél:
    én melóhelyen is glossy imac monitoron dolgozom szóval engem nem zavarnak, sőt szeretem, mert sokkal szebb a kép, mint egy átlagos monitornak - a tükröződés nálam nem vész. amit még nagyon szeretek benne, hogy oldalról is tartja a a színeket, photoshopra, kisebb melókra megfelelt eddig, nagyon jó rajta a pcn vagy wii-n játszani, szép a feketéje - oldalról is, nem nagyon vettem észre rajta soha overdrive-ot és mai napig, ha valaki meglátja akkor megjegyzi, hogy mennyire szép a képernyője. szóval ezt köszönöm, mert anno volt itt teszt is róla, meg nagy fórum is segített :C

    tudom, hogy tökéletes nem lesz csak, hogy kb. be tudjátok lőni és vmi ehhez hasonlót mondjatok mert már annyit néztem, hogy teljesen eltanácstalanodtam és jó lenne olvasni is tőletek egy-két ötletet. ezek az elvárások:

    ami nagyon fontos: elsősorban otthoni grafikára kell web, fotó stb, nem kell szín hű, de nem baj ha közel van :), legyen éles, szépséges mint egy imac (azért írom, mert pw201-et sztem kevesebben ismerik) mindenképp glossy-t keresek, szép feketéje legyen, mindenhonnan jól lássam, játékra is jó legyen - overdrive minél kisebb annál jobb. ne legyen PWM benne, mert féltem a szemem.

    márkákban: meghallgatok mindent, de legjobban az asus és dell monitorokat szeretem.

    méret: 24"- néztem 27-est is de 1920x1080 felbontásra mindenki azt mondja, hogy nem szép, mivel nagyon látni a pixeleket, én pedig imac miatt is hozzá vagyok szokva a szép éles képhez + pw201 is hasonlóan szép. nagyobb felbontást nem szeretnék mivel konzolom úgy se bírja, de ha még is van szép 27" akkor jöhet az is.

    panel: nekem ez a prémium mva nagyon bejött, ha van ilyen jöhet vagy ips, tn kizárva.

    csatlakozók: 2x hdmi vagy legyen dvi-d és 1 hdmi minimum + audio (beépített hangfal nem fontos, csak ha konzolt kötnék rá, akkor tudjam rákötni a hangcuccomat)

    pénz: 100-110 mondjuk max.

    eddig ezeket néztem: ezek kb stimmelnek, de egyelőre nagyon nem érzem biztosra egyiket se, mert mindenhol panaszkodnak hol a feketére, hol a overdrive-ra, stb. ha valakinek pont ilyenje van az is természetesen érdekel, de minden más is szóbajöhet.

    BenQ GW2450HM
    Dell S2440L

    aszem ennyi jutott most eszembe, köszönöm ha elolvassátok - főleg ha még foglalkoztok is vele :)

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák