Új hozzászólás Aktív témák

  • stuka20

    aktív tag

    Sziasztok!

    Monitor vásárlás előtt állok és szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Főleg játékra használom a gépet, ezért is fontos nekem egy jobb fajta monitor. (a mostanim egy samsung tv monitor, nem nézek tv-t rajta és folyton zaklat a csatorna kereséssel amit kikapcsoltam, de nem adja fel)

    Olvastam az összefoglalót, hogy ha már 40ezernél többet szánunk rá akkor illik IPS panelest venni. Viszont, rengeteg helyen néztem monitorokat, de nem tudok dönteni. A nagy(többet hirdetett) játékos monitorokat készítő márkák szinte majdnem mind TN paneles, és a TN panelesek mind 5ms alatti (nem mind tudom) válasz idővel vannak (nem mint ha észrevenném a különbséget). Vannak IPS-ből is, de azok méreg drágák (bár a benq-nál nem találtam 100k alatti játékos monitort)..

    Szóval a kérdésem: játékra, TN vagy IPS panelü monitort érdemes venni? (illetve melyik márkától?

    Annyit még hozzátennék, hogy nekem a monitor elhelyezkedése úgy van, hogy monitortól jobbra fal, balra meg szekrény, szóval nekem nem annyira fontos a betekintési szög, mert én csak szemből nézem, ha meg valakik mögém vagy mellém állnak szinte majdnem ők is.

    Nem tudom fontos e, de videókárytám egy asus strix gtx 970 és proci intel i5-4690 (nem tudom melyik kell a monitornak, gondolom vga)
    Asus MG24UQ-hoz hasonló min.24" és full hd-t nézegetek (és olcsóbbat)

Új hozzászólás Aktív témák