Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    Nekem a 21-es monitoromnál megfelel, úgyhogy beeeee!

    Máshonnan közelítem:
    Nekem az a legfontosabb, h szemkímélő legyen a monitor használata. Nincsenek nagy igényeim, csak olyan pihentető legyen, mintha grand kanyonnál pásztáznám a tájat egy borús napon.
    Mik visznek ehhez a legközelebb? A panel típusa? A frissítési gyakoriság (hz, ugye? :U )? A monitor valamilyen egyéb szemkímélő technológiája?
    Úgy érzem nekem annyira nem számít a felbontás, nem a virágoskertes 4K-s videókra akarom csorgatni a nyálam. Ha játszom, elég a full hd. Csak ilyen lightos, chilles játékokat tolok max hátradőlve. Nem zúzok magas szinten kompetitív játékokat ahol kéne az 1ms válaszidő és a realisztikus grafika. Ha király grafikát akarok látni, akkor kimegyek blahára. Nem bírna 4K-t a gépem se szerintem.
    Ha filmet nézek akkor megy úgyis a feliratot olvasom, jobban szeretem a filmeket amik az agyat dolgoztatják a szem helyett :D Ilyenkor a méret a lényeg, hogy messziről is lássam, mert akkor hátrább heverednék a heverőre.
    Youtube videók nagy része max 1080p-s és bár a facebook állat lehet 4K-ban, de én puritánul szeretnék böngészni is.

    Ilyen betekintési szög, atomvillanás fényerő és ilyesmi egyáltalán nem érdekel, nem tervezek mozidélutánt tartani egy ázsiai turistacsoportnak és van egy hülye szokásom, miszerint itt ülök a monitor előtt és szemből nézem.

    Segítettem? Ez alapján lehet valamit mondani? Nem kell konkrét típus, csak, h hogyan állítsam be a filtereket a keresőbe. Aztán majd visszatérek...

    Hálám, köszönetem :R

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák