Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyelor

    aktív tag

    válasz Zyelor #84285 üzenetére

    Sziasztok!

    Én még mindig itt vagyok leragadva: P2470 HD Samsung monitort cserélnék le, valami olyanra ami jobb élményt nyújt:

    Legszívesebben egyébként a laptopom kijelzőjét kötném rá a gépemre, 24"-os méretben (Asus G752-VT, Full HD, IPS, G-Sync), de hát az IPS-es G-Synces megoldások egy vagyonba kerülnek... (amit nem is értek, hogy miért...). Amikor a laptopomon játszok 2 dolog tűnik fel: Mennyivel szebbek a színek (IPS) és mennyivel smoothabb a játék (G-Sync).

    Az idézett hozzászólásban a G-Syncet számításba sem vettem, mondván, hogy túl drága, és inkább menjünk rá a szép színekre, és vegyünk valamilyen IPS-es monitort ~70k körül.

    Most azonban ahogy keresgélek a témában, és olvasgatok, az idézett hozzászólásban szereplő monitorokon túl még egy csábító G-Synces monitort láttam: AOC G2460PG

    Viszont itt megannyi kérdés merül fel bennem:

    - Megéri-e a majdnem 2-szeres ár, hogy "smooth" legyen a játékmenet abban a kevés játékban amit játszom? ( a WOW pl. össze vissza ugrál framerate-ben 34 FPS-től 120-ig jelenleg nálam (ennek amúgy az okát nyomozom, de még nem jöttem rá)), egyéb téren meg max a FIFA-val játszok még, esetleg GTA, Mafia, autós játékok, FPS elvétve fordul már csak elő

    - Az ilyen G-Synces TN paneles megoldásoknak mennyire szépek a színei? Mert a váltási szándékom leginkább az ösztönzi, hogy a mostani monitoromon a laptop mellett olyan /*meh... :F */ érzésem van. Gondolom azért alapvetően ezen már szebbek a színek, mint a mostani 6 éves monitorom TN paneljén, vagy tévednék? :)

    --- Jah igen, és a konfigot még nem írtam le, ami hajtaná a megjelenítőt: i7 4770, GTX 1060, 16 GB RAM

    Köszönöm előre is, és sorry a wall of textért :R

Új hozzászólás Aktív témák