Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    Sziasztok!

    Elég speciális kérdésem/kérésem lenne.

    32"-os monitort szeretnék venni, de csakis olyat, aminek nem tükröződik ("csillog") a képernyője.
    Jelenleg egy 32"-os LG-m van és sajnos egyetlen olyan monitor (sőt TV) típusról sem tudok, amin ilyen méretben ne tükröződős felület lenne a kijelzőn, hanem az a normál, csillogásmentes, ami a kisebb monitorokon van.

    Ha esetleg van egyéb alternatív megoldás ötletetek, azt is szívesen fogadnám. Nem kell 4k-s monitor (elég a fullHD), nem kell 21:9-es, vagy 32:9-es, nem kell sokszáz Hz-es (elég az alap), de a csillogásmentes, ill. tükröződésmentes felület az nagyon kellene. Persze ha csak 4k-s monitorral megoldható a dolog, vagy 32-esnél nagyobb méretűvel az nem gond, de költségkímélő megoldást szeretnék, pl. (számomra) felesleges Hz-ekért nem szeretnék fizetni, stb.

    Az a baj, hogy nem tudok 32"-os (vagy nagyobb) monitorokat sehol sem kipróbálni, megtekinteni élőben, mert egyszerűen nincs kitéve sehol sem. A webshopokban meg pl. az enyémre is rá volt írva, hogy tükröződésmentes felület, erre dehogy, úgy tükröződik, mint a fene. Szóval amit ott írnak, azt nem hiszem el.

    Ha tudtok ilyen konkrét típus(oka)t, azt nagyon megköszönném, nagyon nagy segítség lenne. Előre is nagyon köszönöm a helpet! :R

Új hozzászólás Aktív témák