Új hozzászólás Aktív témák

  • Blas109

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gép fejlesztést tervezek, ehhez keresek megfelelő monitort, a cél az 1440p gaming. (leginkább single player, semmi komoly kompetitív téma)
    Valószínűleg GTX 1660Ti, vagy RTX 2060 lesz a GPU ami azt jelenti hogy a modern címekben 40-80 FPS-t várhatok kb. Jelenleg egy sima 60HZ-es, FHD monitorral rendelkezem és eléggé látványos/zavaró amikor egy játék beesik 50 FPS környékére pár másodpercre. (most pl Far Cry 5-öt tolok, ott a GTX 1060 3GB-nél ez elég gyakran előfordul sajnos.)

    A kérdésem az lenne, hogy amennyiben veszek egy Freesync/Gsync (most már elvileg kb mindegy) monitort, a tapasztalatok alapján sokkal kevésbé lesz zavaró ha változó kb 40-80 FPS között mozog a teljesítmény?
    Ha igen, akkor annak örülnék mert elég lenne egy max 75HZ-es monitort keresnem Sync-el és kész a megoldás. (pl Acer Nitro VG270Ubmiipx [link] )

    Azt amúgy le lehet valahol ellenőrizni, hogy az adott monitor a Sync segítségével milyen frekvenciatartományban tudja változtatni a frissítést? Úgy tudom hogy nem tudják 0-Max között változtatni általában.

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák