Új hozzászólás Aktív témák

  • ZaenN

    csendes tag

    Sziasztok!

    Munka miatt hosszabb ideig külföldön fogok tartózkodni, és kellene nekem egy budget laptop tanulásra, kapcsolattartásra, és általános dolgokra (netezés, filmnézés, stream stb). Ebben kérném a segítségeteket!

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Legkésőbb jövő hét péntekig.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? Van egy 2 éves, erősebb PC-m (amit sajnos nem tudok magammal vinni), úgyhogy erre nem szeretnék sokat szánni. Ha 100e alatt megúsznám az lenne az ideális (0% THM-es fizetési mód előny)
    (3) Felhasználás? Tanulás, böngészés, Skype, multimédia (stream, zene, filmek)
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem tervezek sokat játszani rajta, meg tisztában vagyok vele, hogy ennyi pénzért nem lehet komoly játékra kompatibilis laptopot kapni, de ha mondjuk elmegy rajta egy LoL medium-high-on, az nem hátrány.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Méret 15,6" vagy 14". Ha fényes vagy matt-on a külső borítást értitek, akkor inkább matt.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem igazán lesz hordozva.
    (7) Operációs rendszer? Windows
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Ennyi pénzből nem tudom belefér-e SSD (legalább az oprendszernek jó lenne), HDD-ből is elég az 500GB. Memória amennyi az árba belefér, optikai meghajtó pedig nem kell, de ha van nem gond. :)
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? Webkamera erősen preferált, HDMI se lenne rossz.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak új.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák