Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexHerceg

    tag

    Segítséget kérek egy gamer laptop vételéhez.

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-30 napon belül
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) max. 370000 HUF
    (3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.) irodai munka, játék, fotószerkesztés
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? az offline-ok közül pl.crysis, az onlline-ok közül pl. wot.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 17-es matt képernyővel rendelkezőt keresek.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Esetenként. Nem is az utazás közbenisége a lényeg, hanem hogy a munkahelyemen,vagy amerre mennem kell is dolgozhassak vele ( a munkahelyen 20 emberre jut 2 gép), otthon pedig inkább a kikapcsolódásé lenne a szerep.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) freedos,linux-->otthon van jogtiszta windows, fel tudom telepíteni.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?nem ragaszkodom az SSD-hez, 8-16 Gb RAM,, optikai meghajtóra nincs szükségem.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI, USB, webkamera, kártyaolvasó, blue igen /a szokásosak/ magyar bill. nem fontos, de ha van, az csak plussz.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új

    Előre is köszönöm a tippeket!

    Hominem te esse memento...

Új hozzászólás Aktív témák