Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz laszlobak #111163 üzenetére

    laszlobak:

    Az AutoCAD minimum gépigénye 2 GB RAM, Pentium 4 processzor, DirectX 9.0 kompatibilis videokártya. El tudod képzelni, hogy "ruhatervező" szakon BA-n/FOKSZ-on milyen komoly dolgokat csinálnak... csak játszanak vele, rajzolgatnak pár vonalat, aztán az ott végzettek közül soha senki az életbe nem fog újra AutoCAD-et használni.

    debcamp:

    150 ezer Ft-ért a legjobb gép a lány számára a Dell 5558. Ilyen Acer és egyéb hulladékokat ne vegyél, mert tönkre fog neki menni, és gép nélkül marad.

    Ha tévedek, és mégis komolyan használják az AutoCAD-et, akkor ne vegyétek ezt meg, mert szenvedni fog, nem fogja tudni megcsinálni a feladatokat. Ez esetben vagy hozzá kell tenni legalább 150 ezer Ft-ot és akkor Dell 7559 vagy Lenovo Y700, vagy kell keresni használtan valami erősebb hardverrel rendelkező gépet. Ha lenne rá lehetőségem, én hozzátennék 150 ezer Ft-ot, mert az egy tartós gép lenne, és hatékonyan tudna rajta dolgozni. Diákhitelt lehet fölvenni akár egy félévre, egy összegben is, és bármikor el lehet kezdeni törleszteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák