Új hozzászólás Aktív témák

  • YoSzabee

    tag

    Sziasztok!

    Hamarosan notebook vásárlás előtt állok ezért gondoltam a hozzáértőktől kérek segítséget az időm és a pénztárcám érdekében :) (Az összefoglalásban felsorolt pontok alapján)

    Mikor lenne esedékes a vásárlás?: 2 hónapon belül

    A gépre szánt összeg forintban?:max. 120.000 Ft

    Felhasználás?: Egyetemre készülő leányzónak lesz, tehát: böngészés, Office programok, Skype, filmnézés

    Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?: Ez szerintem ennél a felhasználásnál nem olyan fontos.

    Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?: Ezt ha lehet rátok bíznám. Nyilván nem gondolnám hogy egy 22"-os Notebookot fog cipelni az egyetemen a kis "minitankjában" ami a karján lóg. De a kijelzők közül személy szerint a mattot részesíteném előnyben.

    Mennyit lesz hordozva a gép?: Amennyit az egyetemeken cipelik a notebookokat. Nem többet :)

    Operációs rendszer?: Idehaza Windows-t használ, szóval jó lenne egy Windows 8.1, vagy ha szerintetek könnyű átállni 8.1-ről 10-re illetve megéri-e akkor az lenne.

    Tárhely mérete és típusa: Szerintem egy 500GB-os háttértár, mellé egy 4GB memória már kielégítő lehet ennél a felhasználásnál.
    Egyéb kívánság, speciális igények?: Mivel elég messze fog egyetemre járni, ezért Skype-on beszélgetnénk, ehhez lenne szükség egy jobb/jó minőségű webkamerára. (Ha van ilyen ebben az árkategóriában)
    Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?: Elsősorban új notebookban gondolkodom.

    Remélem nem felejtettem ki semmit. Ezek alapján szeretném ha adnátok egy támpontot amiből elindulhatnék, esetleg konkrét típus javaslatokat. :)

    Köszönöm!
    Üdv.: Szabolcs

    "Let strength be granted, so the world might be mended."

Új hozzászólás Aktív témák