Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dhampir #121017 üzenetére

    Az, hogy az MM milyen egyedi szerződést bír még kihúzni egy abszolút élete végén lévő gépből és mennyit vállal be esetleg még buktában is, csak, hogy bemenjen valaki vegyen ilyet és rákérjen még 2-3 év biztit amivel tényleg előrébb lesz nem azt jelenti, hogy mindenki tudja neked ennyiért adni, főleg, hogy nem fogják neked a zsír új gépeket is majd ontani 200k-ba, csak mert itthon minden minimálbéres notin akar játszani.

    Azt kéne bevésni a kobakba, hogy a webshopon kint lévő ár szépen megy azzal amit a készletenként bevett gépek adnak. Hidd el, marhára nem dolgozik kiskerekben 30 ember azon, hogy egyik napról másikra felverjenek egy notit 50-60k-val (épp ellenkezőleg, a tuti fogások és bolti bebukta pont azért van, mert erre nincs kapacitás és sokszor marad kint olyan ár, ami irreálisan alacsony). Azt a disztri veri fel, amivel érthető módon mennie kell nekik is, hacsak nem totál komplett idióta. Ha ők 30-at kértek nem fognak olyat árat kapni, mint 300-ra. Ha márpedig kell 10 embernek 2 héten belül egy gépből nem fognak kirakni 2 szatyor pénzt 30 raklapra adott tételből.

    Hidd el, legalább ugyanennyire tehet az egészről a vásárló is. Lám, te is vagy x éve vennél gépet, a piac erőforrásokat tol hozzád, pénzt viszont nem raktál bele. Adok-kapok, ez így megy, ingyen ne várj el semmit.

    66zio: Mivel másban nincs IPS így szerencsére könnyű a megoldás: ezek vannak :B Esetleg szétfaraghatom a géped és lesz benne IPS E6220-E6230, de azt elég kevesen vállalják.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák