Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dhampir #121035 üzenetére

    Ha van okuk úgy hagyni vagy annyiban hagyják ugyan könyörgöm, ő boltjuk. Van még 50 másik aki elég komoly és még vagy 100 akik szintén adnak el. Lehet menni shoppingolni, ha így megélnek hát akkor ilyen a piac, a Mysoft speciel akkora tételekkel legózik amiben 1-1 ilyen olyan, mint neked egy ötöst bedobni az aluljáróban egy kalapba :P

    Ha van időd mások munkáját elvégezni, hajrá én biztosan nem mozdítanám ujjamat sem, van bőven piac, ha kevés, ott van az aprós nagykerezés, annál olcsóbban nem kapsz semmit, az fix.

    Ha kiderül, hogy IPS, akkor cserébe megveheted és olyan árban vehetsz zsír új gépet, mint amennyiért a használtak (sem) mentek eddig. Már bőven nem azt kéne nyomoznunk ezekből melyikben mi van, hanem, hogy hol van az újabb gen.

    AZ Edigi pedig külön fejezet, nekik specialitásuk, hogy árral trükköznek. Cserébe ha figyelsz olyan áron vehetsz néha dolgokat, hogy az nevetséges. Lásd: 1 szoba árából ledeztem ki égővel a komplett lakást, azaz 6 helységet legutóbb. Le is lett kapva ahogy van az egész. Ez van ;)

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák