Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dhampir #121038 üzenetére

    A K501 totál más szint, kezdésnek van köztük 70 deka diffi élből.

    Ha nem IPS akkor az van, hogy az utólagos nettós kínai panel árát sem éri el a diffi amennyiből gyárilag kapsz IPS-t is. 200k felett, tudom, sokan nem a játékot nézik csak az afterburner kiírását a sarokban és az az élmény, de szerintem még mindig jobb a képet bámulni ami szép, mint a nagyobb fps-t.

    (G551-N551 vonalon sem 1-2 csavar fogja elengedni magát, a ventibaj lesz a legkisebb gondja ha van valakinek egy K501-e ;) )

    Hogyne lenne aki trükközik, ne viccelj már :N Itt arról beszélünk akik nem 200-as géptétellel foglalkoznak és nem visznek mindenes helyet napi 10 millás forgalommal.
    Aki rendes szakbolt és nem félszürkézik vagy jött éppen onnan (tudjuk kik ezek, le is írtad) azok nem fognak direktbe erre hajtani, van elég bajuk. Tudom, mert ezért is hagytam abba és ment el a kedvem egy életre az egésztől. Visszacsomagolt/egyszer megnézett/bontott gépet el nem adó boltról nem tudok, ha lenne ilyen akkor Kamazok járnának mindig vissza a disztrihez. Aki pedig rosszat akarna eladni saját magát szívatná be, egyfelől, mert minden gépet kipróbálva ad át minden magára valamit adó hely, kivétel ha nincs külön kérés. Másfelől utána az 3 köbméter papírmunka, aminél idegesítőbb nincs. Aki ezt csinálja az nagyon utálhatja magát :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák