Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz galócza #122624 üzenetére

    Bár esélytelennek látom legyőzni a gyártók marketingjét, akik mindegyike azt kommunikálja, hogy az ő gépeik a legjobbak, de azért neked is leírom, hátha.

    Olyan nincs, hogy egy gyártó jó vagy rossz. Nem szabad a szerint választani elektronikai eszközt, hogy ki gyártotta. Sokat hallottam már sok embertől, hogy "nem veszem X/Y gyártó termékeit, mert nekem volt tőle egy termékem, de elromlott, ezért szar". Vagy pont fordítva: "én csak X/Y gyártó termékeit veszem, mert megvan X éve és nem volt vele gond".

    Biztos lehetsz benne, hogy vannak olyan emberek, akik pont az ellenkezőjét tapasztalták X/Y gyártóval. Minden ugyanúgy elromlik, mindenből vannak jobban és rosszabbul sikerült termékek, csak szerencse, idő kérdése, hogy kinél mi, mikor romlik el.

    A Lenovonak pár éve még tök jók voltak az IdeaPad-jei, most már egyik sem ajánlott, de a Thinkpad-jei tűrhető minőségűek. A HP-ból a 15-ös széria nem az igazi, de a 250-es kifejezetten jó, ahogy a ProBook-jai is. A Dell-ből jó az 5558-as széria, az 5559-es már kevésbé. Az Asusból az X széria vásári bóvli, az N, G egészen jók, de pl. a GL már nem. És akkor ezt lehetne folytatni.

    200 ezerért, ha nem játszol, akkor HP ProBook-ot vennék, ha játszol, akkor Asus K501-et, vagy ha magasabb minőségre vágysz, akkor Dell 7559-et. Ha ezek nem tetszenek, akkor a Dell 5558, HP 250, Asus N551, Asus G551, ami még ajánlható minőség.

Új hozzászólás Aktív témák