Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tikakukac #132433 üzenetére

    "Ha valóban azt írta, a 15"-ok túlmelegednek akkor mindjárt pattanok és küldök vagy 10 olyat, ami nem és ennél erősebb. Szerintem csak a nap betett kicsit."

    135-140 keretből Gabrielnek segíts olyan 15"-os gépet találni (akár újat), ami nem fog throttlingolni. A kor nem számít. Most idézzem mit mondott nekem személyesen Killhates, a két szép szemeimbe, amikor haverom 15"-os Medion Erazerjének a tápcsatlakozó részét forrasztotta újra?
    "Ezen Erazereknek a ventillátora olyan, mint a tanga. Ha beteszed az ojjad, ledarálja". - magyarul a hűtése messze a legjobb a kategóriájában, a benne levő vastól függetlenül.
    300-500-ért vannak olyan új 15"-os gépek, amiknek totál szar a hűtésük, throttlinganak az elmondások alapján. Mondjuk sohase voltam olyan idióta, hogy ilyen gép a kezeim közé kerüljön, még tesztelni sem tudtam, kimutatni a throttling jeleit.

    Elég sok '60-as évekből visszamaradt Ford Mustang járkál, amik korosak, mégis jobban össze voltak szerelve, mint az újdonsült kocsik többsége, ami ipari hulladék, pár éven belül ez-az elromlik.

    Pont Te tudod a legjobban, hogy a Medion Erazereknek (amik nem ultrabookosak, hanem a kb. 5-6 centis vastagok) az egyik legjobb a hűtésük, de ha nem, kérdezzél rá a gamer notebookok topikban. Ugyanígy ASUS ROG is ajánlott gép, jó a hűtése.

    "mindegyik esetben az eladó fog jól járni" - Te soha semmivel se jártál jól, csak írogatod, hogy milyen szar gépek vannak mindenfele, de anyád T60-asa bezzeg full szuper! :C

    Mutass kérlek 10 olyan gépet, linkekkel, amik nem melegednek/throttlingolnak és 15"-osak.
    ui. Itt Varsóban nincsen nap, ami betenne hál égnek, ellenben ott. :)

    Na jó, ez a topik full poén már :D :U
    Ja nem ... :N

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák