Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz dunc #133341 üzenetére

    Oksa remélem túléled, de ha ökölbe szorul a kezed akkor nehezebben fér bele. ;)

    Túlélem, már megszokás. Semmi sem fér bele, nem az arcomat akartam a kezembe temetni, az egy másik kép.

    Egyébként igen, elvben appra is le lehet bontani, bár ennek defaultban eléggé jól kell mennie. Warezből van 1-2 dolog ami nem áll rá, de az nem ez a topik.

    Kíváncsi lennék a nagy kemény öklödbe való beleszaladásba..... ;]

    Próbáltam finomabb lenni, én a pofonba szalad és a meztelenül, tátott szájjal rohan a f@szerdőbe duóból akartam egy szalonképesebbet faragni, de hogy te mire gondolsz és honnan jön a kemény öklöm tippelgetése, azt nem tudom. Annyira biztosan nem kemény, mert törtem mindegyiket már, törik az rendesen ;)

    Múltkor merült fel ez másik blogban, hogy ki a szakértője egy adott területnek. Ki is definiálja a témakört, mit kell hozzá tudni, mi az amit suliban le kell rakni stb. Nyilván ilyen nincs, plusz egyébként kit is érdekel. Ez bizonyos halmaznak fontos, hadd ne írjam le. Mindenki azt veszi meg amúgy, amihez kedve van. Nem kedvelem, harcoltam ezek ellen, mert így az egész piac torzul és padlásig leszünk rakva szeméttel (ez a része tökéletesen megvalósult), de ha tényleg az kell, hogy 2 év után 10 deka ragasztóval, patkolva és tákolva kelljen eladni a notik többségét majd beleugrani egy újabb szemétbe akkor nincs mit tenni. Én ebből kitermelem a hobbim árát, minden mást meg majd egy kövi életben :K

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák