Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Kaci84 #133600 üzenetére

    A boltból vásároltam már újracsomagolt terméket, természetesen azzal se volt gond garancia terén.

    Kitartóan szopunk egy Latival, ami eddig is így ment. Az egyik top bolt ami aprón is elérhető picit trükközött az SN-el és más apróságokkal, ők annyira nem akarnak cserélni 3 elemet, hivatalos garit nem tudunk intézni. 2 szék közötti eset.

    Ráadásul egy itthoni Magyarországi hivatalos szervízet kérdeztem meg, hogyha abból a boltból vásárolok itthon gariztathatom-e? Azt mondták igen. Mondjuk az Asus volt, de a lényeg bolton van.

    Muhaha. Hát marhára nem. A lényeg nem a bolt, hanem a márka. Mint már írtam ezerszer, csak szelektív olvasás van: Dell pölö bekeményített és origi számla nélkül 1 garid van. Vagy egy sem. Utána kenheted te az SN alapján villogó 2 év garit a webről, a bolt által kiállított számlát és minden mást is. Honosítani kell, az pedig már nem úgy megy mint régen.

    Na mindegy is.

    Fizettem 45k-s gépre 50k-nyi alkatrészt úgy, hogy az is igen baráti ár volt. Garis volt a gép. Ha neked mindegy, nekem okés. Én még így is keretben voltam, de azért fájt kicsit.

    Értem, hogy a laptopnak nagy az értékvesztése meg, hogy féláron dobálják az nem nagy dolog. Viszont mint mondtam, akkor ez a még egyáltalán le se értékelt termékre is igaz, nem?

    A piac összekoptatja magát. A nagyobb extrák pedig inkább eladást jelentenek, mint pénzt. Költöttem csuma új házra, bezelre, fedlapra egy köteg pénzt míg elég hülye voltam. Mert új kell. Mikor eladtam 10k felárat tudtam max belerakni az árába. Költöttem vagy 40-et rá. Na, akkor megéri a flanc? Nem. Úgyis le lesz lakva, korosodik, kopik, mert ez a dolga.

    Az a Lati 100-at nem ér, lassan 1,5 éve vettem ennyiért már angolhonba csábult haveromnak ilyen konfigot. Az olyan 80k körül életképes. Ha vastag az nem gond, ez ellentétben az újabb Latikkal bírni is fogja a strapát.

    tomi5244: A 250-es HP az pont a full belépő gép. Hogy most van olyan ember aki kifizet egy i5-ért meg 250-es SSD-ért még egy gép árát gyakorlatilag megint, az már az ő baja :B

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák