Új hozzászólás Aktív témák

  • SadSheepy

    újonc

    Sziasztok! :)
    Ezzel a hozzászólással arról érdeklődnék, hogy az alább megadott gép az itt jelenlévő hozzáértő emberek szerint megéri-e az árát a Kérdéssor alábbi kitöltése alapján. Valamint ha esetleg lenne alternatíva, akkor azt is szívesen meghallgatom.
    (1): Esedékes: Augusztus - November
    (2): Rászánt összeg: 350.000 - 500.000 Ft
    (3): Felhasználás: Játék / Egyetem
    (4):
    Játékok: Mindenképp egy olyan gépet szeretnék választani, ami -tudom, reményteljesen, de- akár 5-6 év múlva is megállná a helyét, értem ezt az élettartamra és a nyújtott teljesítményre közepesen intenzív napi használat mellett.
    Jelenlegi elvárások:: Idei és akár 1-2 év múlva megjelenő (általánosságban) játékok stabil futtatása high-ultra grafikán stabil 60 fps-sel 1920×1080 felbontáson.
    (5): Kijelző: 15.6" ; Matt ; IPS
    (6): Hordozás: Egyáltalán nem tervezem hordozni a gépet
    (7): OP-rendszer: Win 10 Pro 64bit
    (8): Tárhely: Ez kicsit jobban bele fog csúszni a gép jellemzésébe, de mindenképp szeretnék egy "tömhető" tárhelyet, valamint a rendszernek+felhasz.programoknak egy SSD-t. 1 TB HDD + 500 GB SSD ; 16 GB RAM ; Optikai meghajtóra nem tartok igényt.
    (9): Egyebek: Az alább linkelt gép adottságain kívül nem sok másra lenne szükségem.
    (10): Eredet: Csak új gépet szeretnék venni.

    A gép: Lenovo Ideapad Legion Y720
    Tervezett bolt: Radium.hu
    Indoklás: Jelenleg is Lenovo gépem van, ezért bátorkodtam ezt a gépet kinézni, de természetesen meghallgatnék más ajánlatokat is. Elsősorban a felajánlott SSD mérete és minősége, valamint a gpu és RAM fogott meg az ajánlatban. Bevallom, ezután nem is nagyon kutattam más gép után, ezért is szeretném a szakértők segítségét kérni. Olvastam, hogy az említett áruház sajnos nem a legmegbízhatóbbnak mondható, valamint a Lenovo-ról is furcsa dolgokat írtak (hozzáteszem, jelenlegi gépemnek, ha jól gondolom, csupán ssd hiánya van, szerencsére egyéb, nagyobb gondja nem volt 2013 óta (Lenovo y510p)). Így tényleg elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak egy ilyen érdeklődő hozzászólást, hogy ha netán balek döntés lenne ezt a gépet megvenni, akkor tudnátok-e ajánlani alternatívát? :)
    Valamint tisztánlátás kedvéért leírom, hogy az alábbi gépet cserélném le:
    Lenovo Ideapad Y510p (2013)
    Intel i7-4700MQ 3300MHz
    1 TB HDD ; 16 GB RAM (gyári)
    GT 750m SLI
    Win 8.1

    Előre is köszönöm a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák