Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Draun01 #144624 üzenetére

    2 in 1-ra ne nagyon várj ajánlást mert eléggé kerülendő kategória. Nem is nagyon van vele sok embernek tapasztalata. Ráadásul gondolom amiatt akarsz újat, hogy legyen gari, ebben az esetben viszont a Lenovo-tól nagyon el kell futni, mert a Lenovo gari kb olyan mint ha Lakatos Nintendo-hoz szólna a Nyugati Pályaudvar aluljárójába. Viccet félre téve tényleg botrány a Lenovo garija, és ilyen garival bevállalni 2 in 1-t az ilyen "welcome to Jackass" helyzet.

    Ha tényleg ennyire fontos, hogy 2 in 1 legyen akkor a legnormálisabb választás az XPS lenne de az a kereted duplája. Marad tehát a Zenbook Flip S UX370, az Inspiron 5379 és a Pavilion X360 és nagyon más nem. A Zenbook normális CPU-val inkább 360-370 között megy, utóbbi kettő azért megvan 300-ból.

    Nézz utánuk, kérdezz utánuk, aztán vedd a legkisebb rosszat. Játék egyikkel se nagyon lesz, és komoly tervezőprogramok sem, de egyetemre elég lehet.

    De én a helyedben elengedném a 2 in 1-t mert az érintőképernyővel minden szempontból csak baj van. Bonyolultabb, fényben szar használni mivel mindegyik fényes, cserébe gyűjti az ujjlenyomatokat és állandóan egy mocskos képernyőt bámulhatsz. :U

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák