Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz forumpista #149958 üzenetére

    Olvass vissza akár 1-2 évet. Pl. 2 éve még nem volt olyan típusa az Acernek konzumer fronton, ami ajánlható lett volna. Ha kifut az A515, ki tudja, hogy lesz-e újra jó gépe az Acernek ebben a kategóriában.

    A HP ProBook a legolcsóbb üzleti kategóriás gép, ráadásul IPS panellal, szóval nyilván az az ajánlott, ha valakinek ebben a kategóriában kell laptop. A Dell 7577 meg a legolcsóbb, komolyabb teljesítménnyel rendelkező laptop, és a kategóriájában egyedül ez tudja megfelelően hűteni a GTX 1050/1060-at (de nem ez az egyetlen előnye a többihez képest, ami hasonló áron van), illetve most már inkább Dell G5-öt éri meg.

    Ha az ajánlott gépek a legjobbak, akkor miért kellene csak kicsit is rosszabbat ajánlani? Miért ne a pillanatnyilag legjobb legyen?

    Egyébként hiányos a felsorolásod, a teljesség igénye ezek mind ajánlott gépek és mindegyiket szoktuk is ajánlani: Dell 3578, Dell 3576, Dell 5570, Dell 7577, Dell G5, HP Pavilion 15, HP 15, HP 250, HP ProBook 430/440/450, Acer A515

    Bizonyos felhasználásra, B tervnek meg például Acer Swift-et, HP Oment, Acer Predatort is szoktunk ajánlani, magasabb kategóriában meg HP ZBook-ot, Dell XPS-t, Dell Precisiont, HP EliteBook-ot.

    Ezeket most csak így fejből írtam, biztos nem jutott eszembe az összes jó modell.

    Az, hogy egy-egy típus felül van reprezentálva, az azért van, mert nagyon sokan ugyanarra a felhasználásra keresik, ugyanabban a lélektani árkategóriában: 120 ezerig, 180 ezerig, 300 ezerig. Böngészés, filmnézés, kisjáték, komolyjáték, képszerkesztés.

    Ha most így gyorsan átgondolom, hogy milyen típusok vannak piacon, akkor arra jutok, hogy több az ajánlott laptop, mint a nem ajánlott. A legtöbbször a Lenovo IdeaPad-ről kell lebeszélni az embereket, mert specifikációs adatlap alapján azok a legjobbak, kár, hogy csak specifikációs adatlap alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák