Új hozzászólás Aktív témák

  • buresz8

    tag

    Sziasztok!

    Párom szeretne netbookot (kisebb notebookot) venni. Mit ajánlanátok?

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amint megvan a megfelelő típus.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Mivel alap funkciókra kellene, így mindenképpen 100e alatt.
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Legfőképp irodai programok, munkához és tanuláshoz használná.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Legfeljebb 12", a többi nem annyira meghatározó szempont.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Hordozva valószínűleg napi szinten autóban, de útközben nem használná.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem lényeges, nem baj ha alapból nincs rajta op rendszer. De ha van akkor Windows.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Feltételezem már manapság majdnem minden TB körül mozog, az már bőven elég. SSD nem szükséges, nem is ebbe az árkategóriába való. Optikai meghajtó nem szükséges.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Új gép.

Új hozzászólás Aktív témák