Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    az összefoglaló kérdéssorát korábban már kitöltöttem, részben az, részben pedig az ott ajánlott típusok alapján jutottam el a HP Elitebook 850 G5-höz.

    Alapvetően általános felhasználásra kellene (net, office, stb.), de néha fotó szerkesztés (PS, Lightroom) és még ritkábban egy-egy CAD program is futna rajta, ezért 16GB RAM-mal és Radeon RX540-nel nézegetem (i5-8250U).

    Ami konkrétan érdekelne, és jó lenne, ha valaki személyes tapasztalatok alapján tudna ezekben segíteni:
    -kijelző minősége: ebben a cikkben azt írják, hogy lehet kapni egy gagyibb kijelzős modellt is, aminek a fényereje és a színhelyessége is gyengébb. Ezt mindenképpen szeretném elkerülni, de nem tudom pontosan hogy lehet kideríteni a panel típusát. A teszt szerint csak a régebbi, i5-7200U procival szerelt gépekbe került ez a panel, de jó lenne erről alaposabban megbizonyosodni
    -ugyanitt a kommentek között a legutolsó nagyon lehúzza a gépet (lassú, akadozik). Nem tudom ez mennyire egyedi eset, általában jó értékeléseket kap a gép. Meg tudja saját tapasztalatok alapján bárki erősíteni/cáfolni ezt? :)
    -a dedikált VGA-ra csak nagyon ritkán, lenne szükség, de a fentiek miatt mindenképpen jó lenne, ha lenne. Viszont kicsit tartok tőle, hogy emiatt zajosabb/jobban melegedő lesz a gép. Böngészés, Office alatt mennyire hangos/melegszik vajon ez a konfig?

    Köszönöm előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák