Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    Sokaknak fontos a numbill, pl. excelben, stb. Nekem van, de csak ritkán használom, de meg tudom érteni azt akinek kell, mert hozzászokott vagy nagy mennyiségű adatot visz be.

    A 17-es gépeknek azok a hátrányai amiket írtál, ez igaz. Viszont vannak előnyei is, talán több is mint hátrány, ezek azok amiket én írtam.

    Ami még nagyon fontos, hogy a 17-es nagy teljesítményű gép hűtését még éjszaka sem fogod hallani, ha office és általános feladatokat futtatsz rajta. Egy kis gépélt viszont fogod. És a kis gépeknek a ventilátora sokkal zavaróbb hangot ad ki amikor megy, mert kevés a hely, vékony a venti, zavaróbb a hangja mint a nagyoknak.

    Amúgy van Spectre 13-as is, a feleségemé, ez pont az ellenkezője, a világ legvékonyabb gépe. De legalábbis az egyik legvékonyabb. A kijelző bruttó 3mm vastag gorilla glassal és érintőképernyővel. Nem hangos, de ha megy a venti, annak pont az a kis zavaró hangja van, ami a nagyoknak nincs.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák