Új hozzászólás Aktív témák

  • Grizzlu

    tag

    Hali,

    szeptembertől egyetemre megyek, levelező tagozaton fogok tanulni. Kell egy notebook a jegyzetelésre, és az egyetemen való tartózkodásom alatt WIFI használatra. Utóbbi nem lenne folyamatos, csak a szükséges, online intézendő tanulmányi ügyekre korlátozódna, szóval leginkább offline Office módban pörögne a dolog.

    Ezek időben egy félév során 5-6, kettő tanítási napból álló hétvégét jelentenek, egy tanítási napon a gép simán be lenne kapcsolva napi 5x1,5 órára. A suli előadjában sajnos nincs minden széknél dugalj, leginkább egynél sincs... jó lenne, ha azért pár évig bírná az akku ezeket a napokat :) Hazaérve már az asztalit használnám.

    A keret maximum 100-150 ezer. Nem tudom eldönteni, hogy új avagy használt legyen: pénztárca tekintetben szavaznék a használtra, az akkuélettartam miatt meg nem. De racionális szakérvekkel meggyőzhető vagyok.

    Fontos a lehető legnagyobb kijelző a jó láthatóság miatt, és a könnyű gépelhetőség, ja és a halk klaviatúra: előadásokon és könyvtárban jól jön. Multimédia meg játék nem igazán számít, ahogy a súly sem, de fontos, hogy használatra készen kapjam, OS-el, miegymással.

    Néha szeretnék rajta Doom II-t és Heroes III-att, játszani, remélem, azok menni fognak :D

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W

Új hozzászólás Aktív témák