Új hozzászólás Aktív témák

  • #33312512

    törölt tag

    válasz SeniorTilla #173204 üzenetére

    Ha olyan konfigurációval veszed akkor valóban az olcsóbbak közé tartozik, de ha mondjuk kiszemelsz egy combosabb Legion 5 Pro-t, annak elkérik becsülettel az árát. Amit én tapasztaltam:
    - Masszív ház (játékos laptophoz képest), az összeszerelés minősége ha nem is példaértékű de teljesen rendben van, meg valahogy logikusan van összerakva, ha lehet így fogalmazni.
    - Megfelelő hűtést raktak bele, nem spóroltak vele. Játékok alatt gyári pasztával is szerintem normális hőmérsékletek születnek, bár persze azért érdemes átkenni.
    - Kifejezetten visszafogott dizájn. Nincs karácsonyfa szinten kivilágítva, feldíszítve.
    - Ár/érték arány.

    Én azt gondolom, hogy 2022-ben, ezek azon fontos tényezők ami alapján el lehet indulni abba az irányba, hogy valami normális hordozható játékos masinát vegyen az ember. Sajnos azért nem úszkálunk túlzottan sok olyan gépben, amelyek a fentieket mind teljesítik legalább egy elvárható szinten. Én tavaly novemberben nagyon hajlottam rá, hogy vegyek egy Legion 5 Pro-t, viszont egy igazi ritka kincs, egy gyönyörű állapotban lévő, de használt k***a nagy behemót tarkón csapott Kelet-Magyarországról, ami még a hátizmokat is helyrerakja pillanatok alatt. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák