Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz szobipeti199 #173304 üzenetére

    segítek picit.

    1. onnan lőtte be, hogy ebben a kategóriában vannak értelmes házzal, hűtéssel megáldott laptopok. nagyon király, hogy értesz az asztali gépekhez, csak egy laptopnál tovább kell nézni a specifikációs adatlapon, mert egy vacak zsanért, gyenge hűtést, billentyűzetet nem fogsz tudni cserélni, mert a gép szerves része. nem véltelneül lehet ugyanazzal a processzor kombóval és RAM-mal szerelt gépet megvenni 150-ért és 300-ért is.

    2. az egyetemre járásnál sokat lesz hurcolva a gép, több fizikai behatás éri, ezért különösen fontosak a fentiek. plusz valószínűleg sokat fog gépelni rajta, amihez nem árt egy rendes billentyűzet, ez szintén nem sajátja ennek az árkategóriának. ellenben egy használt üzelti laptopnak igen.

    3. egyértelmű részrehajlással vádolni valakit bármilyen bizonyíték nélkül kevéssé etikus. attól, hogy nem egyezik a véleménye a tiéddel, még nem implikálható egyértelműen, hogy félre akar vezetni, nem láttam arra utaló jeleket, hogy valamilyen saját portékát próbált volna ráderőltetni. és azt se mondta, hogy teremtsen elő bárki plusz 100K-t, csak hogy ebben az árkategóriában nem az új gép a legjobb választás.

    innentől fogva rád van bízva, hogy hallgatsz-e a kapott tanácsokra, de attól, hogy ez nem illeszkedik a te értékrendedbe, nem kell úgy csinálni, mint egy óvódás.

    és még mielőtt belekezdenél, én nem ezzel foglalkozom, csak használtam már jópár lapotopot életem során, meg szebesültem azzal ismerősöknél, hogy milyen minőséget képviselnek az olcsó gépek.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák