Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz arabus #173341 üzenetére

    értem. tehát az érvelésedet úgy alapozod meg, hogy teljesen kizárod a döntési horizontról mindenféle gyakorlati tapasztalat híján a másik opciót, majd egy P4-es gép mai használhatóságát veted összes egy 3-4. generációs Core prociéval. ehhez csak gratulálni tudok.
    én személy szerint leírtam, hogy mit gondolok erről, a tervezett egyetemi tanulmányi felhasználás esetén bőven elég egy ilyen i5 16GB RAM-al megtámogatva, ami nem fog széthullani a folyamatos hurcolástól és gyorsan lehet rajta gépelni, ha jegyzetet kell írni vele, vagy beadandót. mivel van is gyakorlati tapasztalatom ez ügyben, ténylegesen tudom, hogy a word/excel/powerpoint/böngészés kielégítően megy rajta.
    persze, benchmarkokat futtatni jobb egy új processzor egy bilibe ültetve, akinek ez a fétise, az nyugodtan válassza ezt az utat. én a laptopjaimat többnyire használni szeretem inkább, ebben az esetben egy megbízható minőség, egy jobb kijelző és beviteli szervek fontosabbak.
    nem tudom, mi ez a fétis nálad, hogy be akarunk (egyáltalán ki az a mi?) palizni embereket, de engem speciel pont nem érdekel, hogy ki mit vesz. nincs laptop kereskedésem, se új, se használt, nem javítok gépeket, max a sajátomat, nulla érdekeltségem van abban, hogy ki mit vesz az itt leírtak után.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák