Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamboo529

    senior tag

    Üdv!

    Laptop kellene karácsonyra. Otthoni használatra nekem + az asszonynak. Ő csak netezne rajta, max angry birds menne. Nekem jó volna, ha elmennének rajta azért erősebb gépigényű játékok is.
    Hordoznánk is ha nyaralni megyünk, vagy valahova, ahol mutogatni kell ezt azt, vagy éppen filmet néznénk útközben, de nem igazán jellemző. A gyakoribb az volna, hogy itthon mászkálunk vele szobáról szobára. Közben net, office munkák, zene, film, esetleg nekem valami komolyabb játék. (persze nem fullon) Szóval az akksija nem kell, hogy kibírja a következő apokalipszisig, de azért egy Gyűrűk Ura részt jó volna egy szuszra megnézni rajta. :)

    Ahogy nézegettem a piacot az alap HD graphics4000 tól magasabb tudásra lesz szükségem, amit a Geforce GT630 és a HD Radeon 7670 teljesítményeiről gondolnám reálisnak. Van esetleg valami egyéb ezen a szinten ami olcsóbb lenne?

    Procikat az i-sek megjelenése óta nem követtem, azonban az fix, hogy i7-re nincs keretem.
    Az i5-3210M volt amit benchmark alapján megfizethető felső határnak jelöltem ki. Van olyan az i3 -asok között ami olcsóbb, de teljesítményben nem marad el sokkal az i5-től?

    Memória .... legyen mondjuk 4GB.

    Winchester már 500gb-tól megfelelne, nem ez lenne a "központi raktár" az adatoknak idehaza.
    SSD... hát ezt passzolom, eddig is eléltem nélküle, nem tudom mennyit dobna rajta.

    Ami fontos, hogy legyen webcamja, bár azt hiszem ma már ellenpéldát lenne nehezebb találni.

    Méretre 15" (15,6 pontosan azt hiszem), felbontás talán a szokásos 1368x...
    Legyen minőségi anyagból összeszerelve, legalább 2 év gari, megbízható márka.

    Ja, és ami kimaradt. Legyen mondjuk a kikiáltási ár 150K. Az ajánlatok fényében meg majd meglátom mennyire lőttem alá. :D

    Várom a tippeket a szakavatott közönségtől!

Új hozzászólás Aktív témák