Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz bohóc21 #1938 üzenetére

    A Vaio itthon sem egy nagy valami, nem emlékszem mikor jöttek be (néhány éve maximum) az első rendes gépek, de igencsak fióka a support rész. Samsungról viszont van egy raklap teszt és marha sokan használják, sok bajuk nincs eddig.

    VAIO-nak van hírneve, legalábbis nekem bele van égve az agyamba pár dolog. Sorolom: akksi elfüstölés, alaplap hiba, vidkari gondok, ház szétesés, esetenként random paranormális jelenségek. Nincs a környezetemben ilyen gép, de az első 1-2 sorozat ami lement itthon, az hozott bőven ilyeneket. Szóval oké, prémium, csak azért lássunk mindent, ne csak a fanokat.

    HP. Milyen HP? Mert addig okés, hogy láttál 1 gépet. Én meg láttam nagyon sokat. spyduck szerintem addig nem is tud számolni mennyi HP-t látott életében, de azért 1-2 géppel ne írd le őket. Tapogass meg egy Elitebookot, vagy Probookot és állad le fog esni. Jó értelemben ofc.

    Ha használt gép is okés, akkor 1-2 év garival lehet kapni Elitebookokat i5 procikkal már ilyen 120-130k-nál (TP-ket nem írom, mert azok tényleg nem trendik, de persze ott is van minőség a köbön) is, és azért a full fém szálcsiszolt borítástól, betonzsanértól meg a többi extrától igencsak megindul az ember nyálelválasztása. 8440p egy hét után olyan birtoklási vágyat okozott, hogy alig akartam eladni a megrendelőnek :B

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák