Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz Pocok256 #22937 üzenetére

    Valóban nincs baj a játékkal. Én az értelmetlenséget úgy értettem, hogy maga a "gamer"-nek titulált cuccok túlnyomó többsége egyszerű bazári giccs, erősen túlárazva. Ezen a vonalon vannak fokozatok. Nyilván sok dolog árán lehet vitatkozni, de egy g75 sokkal de sokkal kevésbé éri meg az árát, mint egy m6600.

    Én is szoktam néha játszani, hogy butuljak. Annak ellenére, hogy nem sokat és viszonylag ritkán teszem, mégsem voltam képes sokáig elfogadni az üzleti gépek világát, mert viszolyogtam a vga teljesítmény hiányától.
    Hál' istennek sikerült egy köztes megoldást találnom, így ez a probléma elhárult és minden fenntartás nélkül válthattam rájuk. Friss szerzeményem egy E6420, sima inteles lappal. Életem legjobb döntései közé tartozik szerintem. ( ilyen: <----> közel is voltam előtte ahhoz, hogy használtan vegyek egy olyan gépet, mint a tied :DD)

    Játsszon, aki játszani szeretne érted. De ehhez minek kell közben ledekkel kidekorálni magát, meg csicsapicsás gagyikkal körbe bástyázni. Nőjünk fel a műanyag homokozólapát "minőségből" és nézzük meg, hogy mit kapunk valójában a pénzünkért.
    G75 vs M6600 viszonylatban az előbbi semmilyen téren nem versenyképes. Mégis itt kell győzködni az illetőt.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Új hozzászólás Aktív témák